Medlemskap

Nu kan du bli medlem i Allkristna Polisförbundet!IMG_9697

Förbundet har genom åren haft ett öppet medlemskap och därigenom avstått från att föra ett traditionellt medlemsregister och vi har inte heller haft någon medlemsavgift.

Vid årets årsmöte, i samband med vår 30:e konferens, beslutade årsmötet att vi från och med nu ska ha ett traditionellt medlemskap med början från och med detta verksamhetsår, 2012-2013.

Allkristna Polisförbundet är en samfundsneutral förening för poliser, polisanställda och polisstudenter som har eller söker en kristen livssyn eller en kristen gemenskap.

 

Vem kan bli medlem?
Du är kristen och fast anställd eller tidigare fast anställd inom polisväsendet. Du kan även vara ”studentmedlem”, det innebär att du även kan vara medlem under studierna och praktiken innan du blir fast anställd.

Medlemsavgift
100 kr/år
50 kr/år studentmedlem

Hur blir jag medlem?
Du blir enklast medlem genom att betala in 100 kr/50 kr på konto 36 11 20-9 och du ska även skriva med eller skicka din adress och e-post adress samt vid vilken myndighet du har arbetat eller arbetar/studerar vid till vår kassör Olavi Blomfjord på o.blomfjord(at)telia.com

Medlemsuppgifterna kommer naturligtvis att hanteras helt konfidentiellt.

Konferenserna är självklart även fortsättningsvis öppna för alla!

Allmänna frågor om medlemskap:

[pirate_forms]